Ebben a cikkben a legújabb szőrtelenítési módszerekről fogunk beszélgetni, megtudhatod hogy hogyan szabadulhatsz meg a legfájdalommentesebb módon a nem kívánt szőrszálaktól.

Szőrtelenítés utánA borotva, az epilátor a gyanta, még a lézeres szőrtelenítés is mind régi eljárás. Tudtad-e, hogy a kozmetikus zöme ma már a hagyományos gyanta helyett cukorgyantát alkalmaz? A sima gyantától a bőr könnyen belilulhat, azonban a cukorgyanta a szőrtelenítés azon módja, amely sokkal jobban kíméli a bőrt! Sajnos nem kevésbé fájdalmas, mint a hagyományos gyanta, de valamivel jobb...
Van egy újabb szőrtelenítési módszer, ez a végleges szőrtelenítés, amely nevéből adódóan segít megszabadítani ÖRÖKRE a szőrszálaidtól. Persze ez jól hangzik meg minden, de sajnos eléggé igénybe veszi a pénztárcát. A lézeres szőrtelenítés egy elég hagyományos módszer, azonban az IPL szőrtelenítésről még nem biztos, hogy mindenki hallott. Másnéven villanófényes szőrtelenítésnek szokták nevezni: egy infravörös fény segíségével pusztítják el a szőrszálakat, amelyet egy kristállyal erősítenek fel előtte (az erős fény a szőr végén található mátrixsejteket kiégeti). A legkönnyebben azokon végezhető el ez a végleges szőrtelenítés, akiknek fekete szőrszálaik vannak, és fehérebb bőrszínűk, így a gép könnyeben megtalálja a mátrix sejteket, és hatékonyabb lesz a végleges szőrtelenítés is.

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-gyogyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr1001745683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása