A tisztaság és a higiénia az egészség része, ezt mindenki tudja, de miért éppen a folyékony szappanokról írok? Szeretném megemlíteni a folyékony szappan előnyeit a többi hagyományos szappannal szemben, mert bizonyára sokatokban fel se merül, hogy mennyivel jobb az előbbi, de most megtudjátok, hogy miért jobb.

FOlyékony szappanadagolóFolyékony szappan (szappanadagolók) leginkább olyan helységekben szükségesek, ahol gyakran elengedhetetlen a kézmosás, ilyen például a fürdőszoba, a konyha, vagy egy ételfeldolgozó üzem, nem konkrétan csak az otthonunkra kell gondolni. Na de térjünk a lényegre, miért is előnyösebb a folyékony szappan használata? Már maga az illat miatt érdemes a folyékony szappan mellett dönteni, általában mind illatosabbak mint a hagyományosak. De természetesen mi nem az illat miatt szeretnénk szappant venni, hanem a higiénia miatt. A normál szappanok deformálódnak, szőrszál vagy haj ragadhat rá, és ha túl koszos kézzel mossa meg valaki a kezét, akkor a kosz valamennyi része sajnos rajta marad, még ha nem vesszük észre akkor is, ellentétben a folyékony szappannal, amely nyomásra adagolja ki a "tisztítószert", ezáltal nem koszoljuk össze magát az eszközt, ami a higiéniát szolgálja. Praktikusabb nem (és az illata is jobb :)) ?

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-gyogyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr821901314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása