Egzotikus utak

Címkék: utazás nyaralás üdülés egzotikus

2010.08.27. 16:13

Biztosan most azon gondolkoztok: hogy a francba kerül egy egészség témájú Blogba utazásos bejegyzés? Nos, hiszitek vagy sem, az utazás is az egészségünk része, annál is inkább az egzotikus utak.

Az utazás talán az egyik legjobb módszer arra, hogy kipihenjük magunkat a munkahelyi stressz és fáradalmak után, és erre a legalkalmasabb utazások lehetnek az egzotikus utak (higgyétek el, nagyon nagy különbség van egy szomszédos országba való utazás, és egy másik kontinensre való utazás között!). Az egzotikus utak során egy teljesen új világot fedezünk fel, amiről eddig nem is tudtunk, és ez lehetőséget ad arra, hogy megfeledkezzünk eddigi munkahelyi, vagy otthoni háztartási problémáinktól, feladatainktól, hatalmas teher kerül le a vállunkról. Természetesen irkálhatok-firkálhatok én itt az egzotikus utakról, jó olvasni meg minden, de nagyon sok az olyan háztartás, ahol nincs pénz ilyesmire. Mit tegyünk, ha le kell mondani az egzotikus utak csodájáról?

Egzotikus táj

 

 

 

 

 

 

 


Valóban ma már többnyire csak azok a családok engedhetnek meg maguknak egy ilyen utazást, akik vagy sokat spóroltak, vagy nagyon sok a havi bevételük, de ha mi egyik kategóriába se tartozunk, akkor is van más megoldás a kikapcsolódásra. Aki még nem nagyon utazott életében, annak ajánlom a közeli, északi országokba való utazást: Szlovákia vagy Csehország. Ha például Csehországot látogatjuk meg, akkor két teher kapásból leesik a vállunkról: ha saját autóval megyünk, akkor nem kell fölösleges pénzt költeni a repülőjegyre, és nem kell autókölcsönzési szolgáltatásokat igénybevenni külföldön. Prága egy gyönyörű város... rengeteg helyen jártam már, de ígyis az elsők között van az én ízlésem szerint, szóval bárki "beérheti" ezzel ahelyett, hogy Kínába, vagy Brazíliába utazik. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-gyogyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr832252410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása