Magyarország lakosságának majdnem fele szenved napi szinten hátfájástól, fejfájástól, vagy derékfájástól. Van aki úgy tartja, hogy a matraccal van probléma, van aki úgy tartja, hogy gyógytorna lehet csak a megoldás, azonban van egy módszer, amellyel megszüntethetjük az előbb említett fájdalmak bármelyikét: Alexander technika.

Alexander technika

 

 

 

 

 

A fájdalmat derékfájást, és a hátfájást többnyire a feszült izmok következménye. A túlterhelt izmok nem feltétlenül a fizikai megerőltetés következményei, hanem például a helytelen testtartásé. Az Alexander technika nem egy torna, csupán egy oktatási módszer, mely során a "beteg" megtanulja, hogy milyen a jó testtartás. Nem csak megtanulja, hanem megszokja, ezáltal heteken belül elmúlik a nemkívánatos hátfájás.

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-gyogyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr682444739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása