Tartós szőrtelenítés

Címkék: szőrtelenítés

2011.06.06. 10:52

Sokan kérdezik a nők és a tinilányok táborából, hogy vajon mi is a titka a tartós szőrtelenítésnek? Borotva, gyanta, vagy az epilálás?

Nos a borotva a három megoldás közül a legrosszabb, ha tartós szőrtelenítést szeretnénk elérni, ugyanis az csak úgymond levág egy darabot a szőrszálból, ami még meg is erősíti mikor napok múlva elkezd kinőni.
A gyantázás a legfájdalmasabb módja a tartós szőrtelenítésnek, előnyösebb viszont mint a borotva, ez már csak tőled függ, hogy bírod e a fájdalmat 2 hetente, vagy amilyen gyorsan visszanőnek a szőrszálak neked, az viszont tény hogy gyantázás után lassabban nőnek vissza a szőrszálak.
Az epilálás gyakorlatilag a legelőnyösebb eszköz a tartós szőrtelenítéshez, mivel néhol a gépnek sikerül tövestül kitépni a szőrszálat, viszont szőrtelenítés után valószínűleg lesz pár piros pöttyöd.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-gyogyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr372961137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása