Mostanság úton, útfélen az egészséges életmódról szóló reklámokba botlunk. Ezek igazából másról sem szólnak, mint a kortünetek és betegségek tüneti kezelésére készült, orvosi receptre, vagy anélkül kapható készítmények megvásároltatása és versenyeztetése.

Se szeri, se száma a különböző "hivatalos" és alternatív készítménynek, orvosi és egyéb szolgáltatásnak, melyektől bizony nagyon, nagyon jól fogjuk érezni magunkat.

Ehhez először azonban "betegnek" kell lenni, ami talán az egyik legnagyobb üzlet az államnak, illetve a nagy kereskedelmi konszerneknek. Ezért is létesül annyi "wellness-telep", ami szerintem sokszor az emberek fantáziátlanságára épül.

Az én ajánlatom: ugrás egy nagy dunai örvénybe, az minden bizonnyal jól megmasszírozza az egész testet, és még adrenalint is termel!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-gyogyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr581316922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása