Az allergiát az emberek többsége valami gyógyíthatatlan betegségnek tartja, és uram bocsá, de hülyének tartanak mindenkit, aki nem az ellenkezőjét szajkózza.

Persze, az allergiás prüszköl, náthás, kiütéses - és még sorolhatnánk a tüneteket a végtelenségig - közben a kulcsszót is kimondtuk, ez pedig a TÜNET, bizony. Mert a betegségeknek többnyire oka van, legyen az a bajok bármelyik típusa, tulajdonképp semmi sincs ok nélkül, legfeljebb nem tudunk róla.

Az ember csak egy mikrokozmosz, viszont az emberen belül lévő mikrobák számára már makrokozmosz. Ők pedig elég jól érzik magukat odabenn, miután az immunrendszerünk már közel sem a régi, ennél fogva végképp ki vagyunk téve az allergia, IBS (azt hiszem, bizonyos bélproblémák gyűjtőneve), influenza, pánikbetegség és sok más szépség tünetegyütteseinek.

A kérdés másik végét pedig a gyógyszeripar felől kell megközelítenünk - ugyanis ők aztán mindenre kínálnak kitűnő gyógyírt, csak nem biztos, hogy attól meg is gyógyulunk. Az allergia tüneteitől biztos nem szabadulunk meg. Pontosan azért, mert nem tünetként kezeli, nem látja mögötte az okot. Bizonyos szinten 2000 éve Kínában már okosabbak voltak, mint itt, a nagy nyugati tudomány oltárán áldozó gyógyszer-dílerek.

Gyakorlatilag nem üzlet, ha kevés az IBS szindrómában, asztmában szenvedő ember, vagy ha nem fogy elég HPV és H1N1 oltás. A HPV is egy csúnya kórokozó elszabadulása után szedi áldozatait, amit elvileg meg is lehet találni az emberi szervezeten belül, ha kellően jó módszerrel keresik.

De azért van más megoldás is, ugyanis nem mindenki gondolkodik úgy, mint a "nagyon tudományosok", és működik is, magyarul az allergia, asztma, IBS, candida gyógyítása lehetséges egészen más módszerekkel is, például a homeopátia módszereivel és a holisztikus gyógymódok, vagy akár a kineziológia segítségével.

Ezek megállapítására is több lehetőség van, ma már az állapotfelmérés sem feltétlen vérvétellel kezdődik, és ott van a Voll-diagnosztika, ami a szervezet energetikai szintjét méri fel.

Helyes útra terelhet továbbá a pszichológiai tanácsadás is, amennyiben jó szakember végzi, és ha az ember hajlandó beszélni.

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-gyogyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr731475457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása