Mi az a jóga?

Címkék: jóga

2011.02.14. 16:53

Sokakban felmerül kérdés: mi is az a jóga? Miben különbözik a többi mozgásrendszertől? A jóga egy fenomenális élményt nyújt alkalmazójának: helyes testtartás, forróság árad szét a testben, amely jelzi, hogy az energiacsatornák megnyíltak szervezetünkben.

A jóga nem egy sport, inkább mozdulatsorok kombinációja, amelyek könnyen segítenek különböző betegségek elmulasztásában, magabiztosabbá tesz, pozitívabb leszel, és akár még a személyiségeden is javít (nyugodtabb, türelmesebb, és kiegyensúlyozottabb leszel). A jóga természetesen minden korosztály számára elérhető, mind gyerekek, mind felnőttek gyakorolhatják. Ha jógázni szeretnél, de még sosem csináltad, akkor két lehetőség közül érdemes választanod: szerzel egy oktató DVD-t, vagy beiratkozol egy jóga iskolába, mind a kettő jó megoldás arra, hogy profi szinten elsajátítsd a mozdulatokat :)

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-gyogyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr572660912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása