Számomra egyszerűen hihetetlen, hogy az emberek mennyire maguk ellen vannak...minden panelházon egészségtelen termékek plakátjait látom, és komolyan mondom, eddig egy olyan plakátot se láttam, ami az egészségüggyel lenne kapcsolatos. Minden moslékot hirdetnek a játékoktól, a cuki-muki szépítőeszközön át a Meki-ig, amiért ígyis meg vannak őrülve az emberek, nem kéne őket mégjobban hirdetni, mert az emberek már ki se látnak ezek alól.

Érdemes lenne olyan plakátokat kitenni, amik például egészségügyi tanácsokat adnának, de oké megértem, ebbe semmi pénz, semmi üzlet nincs, és amibe nincs pénz, az már nem jó az államnak. Akkor egészséges termékek? Azokat miért nem lehet plakátként az emeletes házakra tenni? Az túl jó lenne az embereknek, vagy miért? Senki nem lát tovább a szépségnél (lásd: sminkes, meg egyéb szépítőeszközök csili-vili plakátja), a zabálásnál (lásd: gyorséttermek zsírosabbnál zsírosabb kajáinak plakátja), és egyéb értelmetlen dolgoknál, amiknek a haszonértéke egyenlő a nullával. Ha legalább egy-két ilyen plakát lenne, ami az egészséges életmód halvány jelét is mutatná, akkor valószínűleg elég sokan ott hagynák a gyorséttermeket, mert megijednének hogy valójában mit is okozhat az velük, mert az emberek 90%-a sajnos úgy eszik ilyen kajákat, hogy fogalmuk sincs a jövőbeli következményekről. Ha ott hagyják a kajáldákat, akkor csökken a bevétel, és ebben rejlik az egész, ekkora hatalma van néhány plakátnak, sajnos manipulálják az embert, de néha hasznos is tud lenni, csak nem itt Budapesten...

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-gyogyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr941825781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása