Kérdések az implantációról

Címkék: zahnimplantate

2009.08.18. 09:37

A fogbeültetés - implantáció - számos kérdést vet fel, leggyakrabban a módja és az implantáció anyaga válik a kérdés tárgyává. Az internet is tele van számos fogászati kérdéssel (és válasszal is bizonyos esetekben), vagy információs portálokkal és blogokkal is a témában. Természetesen minden nyelven, egy példa erre az alábbi német cikk idézete:

(Zahn)implantat fragen

Ich war nach einem Patienten, der ein Implantat in der rechten Kieferhöhle. Es war iatrogenically verloren bei einem versuchten die Platzierung in einer Web-Site mit schlechter Knochenqualität und-quantität. Es wurde ein Jahr seit der Operation. Die Inzision Website vollständig geheilt, und der Patient ist völlig asymptomatisch. Imaging (Panorama und periapical Filme) haben gezeigt, dass es noch nicht, da der Zeitpunkt der Operation. Der Sinus ist sonst klar. Politik beiseite, gibt es keine aktuellen Konsens über die Behandlung von asymptomatischen Fremdkörper auf dem Sinus. Ist der Patient wirklich "müssen", dass es entfernt werden? Ist es medizinisch notwendig? Wenn ich neue Implantate in der rechten hinteren Oberkiefer und Komplikationen entwickeln, kann ich haftbar gemacht werden, dafür eine angemessene Vorbereitung des Standorts?

 

Implantat, zahnimplantate

A fogászatok jelentős része kifejezetten sok információt nyújt az érdeklődőknek, nyilvánvalóan abból a célból, hogy a leendő kliens lássa bennük a tudást, szakmai hozzáértést, ami nyilvánvalóan az egyik leghasznosabb módja a reklámozásnak. Ezért egy fogászat, fogorvos elemi érdeke szerintem a szolgáltatás bővebb, akár példákkal ismertetett leírása.

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-gyogyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr631316947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása