Tudtátok-e, hogy a fogak színe részben veleszületett? Nem csak attól függ fogunk fehérsége, hogy mennyire sikáljuk meg jól a fogunkat, hogy mennyi ideig mosunk fogat, és hogy milyen rendszeresen, hanem hogy milyen géneket örököltünk! Ha a fogmosás nem annyira rendszeres, mint annak kéne lennie, akkor különböző színező anyagok rakódnak le fogunkra, amelyet hónapok múltán csak egy módszerrel tűntethetünk el, ez pedig a fogfehérítés.

Fogfehérítés után

 

 

 

 

 

 

Mi a fogfehérítés legjobb módja?
A fogfehérítés módszerei közül a legnépszerűbb a plazmafényes fogfehérítési technológia, amit gondolom nem kell elmagyaráznom, a nevéből adódóan könnyen ki lehet találni mi is ez. Az emberek többnyire azért kedvelik annyira ezt a technológiát, mert fájdalommentes, és valószínűtlen, hogy valami káros anyag kerül a fogakra, amik a későbbiekben gondot okozhatnak.

A fogfehérítés előnye
Ha rendelőben végzik a fogfehérítést a páciensek, és nem otthon saját maguk, akkor 95%-ban jobb eredmény születik, ugyanis a rendelőben a páciensek azonnal látják az eredményt. Továbbá, a fogorvosok egyértelműen jobban értenek hozzá, hisz nap mint nap ez a munkájuk, így a fogfehérítési folyamat során tudják követni, hogy minden rendben megy-e. Az eredmény sokkal feltűnőbb, ha az árnyalatok alapján nézzük, akkor kb. 8 árnyalatot is válthat a fogszín!

A fogfehérítés hátránya
Miért hátrányosabb, ha rendelőben végzik a fogfehérítést? Nos kevés hátránya van, ez már csak személyiségtől függ, például a hosszú időtöltések a fogászati székekben, sokba kerül, de ezenkívül szinte nincs is hátrány, csupán türelem, és pénz kell hozzá :)

Kiknek ajánlható a fogfehérítés
Gyakorlatilag bárkinek, aki nem elégedett a fogszínével, de az esetek többségében dohányosok szokták a fogfehérítési szolgáltatásokat igénybe venni.

Kiknek nem ajánlható a fogfehérítés
Terhességi időszak alatt semmiképp nem alkalmazható fogfehérítés a páciensen, fogszabályzó hordása mellett se ajánlatos, valamint azoknak a szerencsementeseknek, akik allergiásak valamelyik anyagra, amely a fogfehérítéshez szükséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-gyogyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr661862055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása