Nap, mint nap elgondolkozom rajta mikor munkába megyek, és átfurikázok a Lágymányosi-Hídon, hogy milyen koszos vizet iszik az emberek többsége. Persze van sok szűrő, ami kiszűri a Duna koszának nagy részét, de sajnos nem sokkal lesz tisztább tőle a víz, csupán a színe változik.

Víztisztító az egészségért

Nagyon egészségtelen ezt a vizet inni, de én szerencsésnek mondhatom magam, mert már több éve beszereltettem magamnak egy víztisztító készüléket, és tiszta vizet iszok, már amennyire működik a víztisztítóm. Ezt a bejegyzést igazából azért írom, hogy ráébresszem az embereket, hogy az egészség nagyon fontos, és egy víztisztító berendezéssel nagyon nagyot léphetünk egy egészségesebb életmód felé! Egy víztisztító segítségével "kreált" víz ugyanolyan tiszta, mint az az ásványvíz, amit a közértbe veszünk, legyen bármilyen márkájú is. Ha már az egészség nem győz meg téged, mint indok arra, hogy víztisztító készüléket vegyél, akkor gondold végig, hogy mennyi pénzt takaríthatsz meg vele. Ha ásványvizeken élsz, akkor számold ki, hogy egy hónapra mennyit költessz rájuk, és nézz utána, hogy egy víztisztító mennyibe kerül. Hosszútávra sokkal jobban megéri!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-gyogyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr862106756

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért az NWA? 2010.07.30. 09:00:15

Több érv szólt amellett, hogy az NWA üzleti lehetősége mellett döntsek:Széles termékkör, - kozmetika, ruházat, táplálék-kiegészítők, ékszer, állateledel.A legtöbb termék esetében versenyképes árak, - a hazai konkurrens termékeknél olcsóbb árak.Jó ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása