Sokan nem tudják, de a szauna típusok közül ma már egyértelműen a finnszauna a legegészségesebb, hogy miért, azt most megtudhatjátok! A magasabb súllyal rendelkező egyének, és azok akik csupán szeretnek szaunázni, mind a finnszauna mellett döntenek!

A finnszauna tökéletes alakot kölcsönöz az emberi testnek a gőz miatt, aki egy héten egyszer meglátogatja a finnszauna helységét, és mellette egészségesen táplálkozik, az garantáltan fogyni fog, és pár hónap alatt jelentős változást érhetnek el. Azonban ne várjunk akkor is csodát, ha egsz nap zsíros ételeket eszünk, mert akkor hiába az utána való finnszauna, súlyban semmi nem fog változni. Az egészséges táplálkozás nagyon fontos nem csak azért, hogy testtömegünk átlagos legyen, hanem mert immunisak leszünk rengeteg betegségre, és nem leszünk annyira vevőek az influenzára. A finnszauna szintén ezeket z előnyöket foglalja magában, a szervezet sokkkal ellenállóbb lesz, mint azelőtt, és ráadásul stresszoldó hatása is van. A többi szaunával ellentétben, a finnszauna természetes lázat eredményez, ami ebből kifolyólag aktiválja, erősíti a szervezet védelmi rendszerét. Immunis leszel a betegségek ellen (persze nem 100%-ban), és az izzadás folyamán rengeteg káros anyag távozik belőled! A finnszauna a szaunák királya!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-gyogyaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr171818916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása